Over ons

Wij zijn een groeiende groep gelovigen, die vanuit een persoonlijke relatie met de Messias Yeshua (Jezus Christus) en elkaar ‘op weg’ zijn. We geloven dat God een plan heeft met ieder mens persoonlijk, Israël, de Kerk en de wereld en verlangen om niet alleen deel te hebben aan dat plan, maar ook gebruikt te worden om dat ‘Meesterplan’ te helpen vervullen.

We geloven dat een onderdeel van dat plan is dat Davids Tabernakel, het huis van David weer wordt opgebouwd als in de dagen van ouds (zie Amos 9:11-15 en Handelingen 15:16-17) en dat een enorme opwekking en beweging van Gods Geest daarmee gepaard zal gaan.

Het gaat hier echter niet om de fysieke tabernakel, maar om een geestelijke tabernakel. Een plaats die gecentreerd is rondom de manifeste tegenwoordigheid van God (de ark), omringt door gelovige aanbidders die de God van Israël aanbidden in geest en waarheid.

Het verlangen en de van God gegeven opdracht van ‘Davids Tabernakel’ is om het Lichaam van Christus (de Messias) te informeren, op te bouwen en toe te rusten en diegenen die God (nog) niet kennen, te helpen om in een persoonlijke relatie met Hem te komen door Yeshua (Jezus).

Namens hen die zich verbonden weten met Davids Tabernakel, 

Astrid & Jefferie Lammers

 

 

Davids Tabernakel is een non-profit werk (bediening), dat niet wordt gesubsidieerd, maar middels giften, financiële support en activiteiten zichzelf bedruipt. Daarbij primair vertrouwende op de voorziening van de hemelse Vader, die voor Zijn kinderen en (mede) door Zijn kinderen voorziet.

 

 

Voor contact en/of informatie, ga naar contact.

Davidstabernakel.nl © 2013 Frontier Theme