Categorie: Geluidsbestanden Leerhuis

Bij Davids Tabernakel hebben we regelmatig samen Leerhuis. We komen dan samen en gaan samen studeren over een bepaald onderwerp. Er is één persoon die zich extra heeft verdiept in dit onderwerp en de leiding neemt. Maar iedereen mag dingen inbrengen over dit onderwerp. Deze samenkomsten van Leerhuis worden meestal opgenomen en zijn dus terug te luisteren. U kunt ze terugvinden op deze pagina.

Geluidsbestand Leerhuis Purim & Esther

Een Leerhuis, beth midrasj, over Purim en Esther. Samen vanuit Davids tabernakel bestuderen we een deel van het boek Esther en ontdekken we de actualiteit van Purim en de diepten en geheimenissen o.l.v. Ruben Bikker.

Geluidsbestand Leerhuis Jeruzalem

Een Leerhuis over Jeruzalem. Welke plaats heeft Jeruzalem in het hart van God? Waarom wordt er zoveel over Jeruzalem geschreven in het Woord van God? Een interactieve studie o.l.v. Ruben Bikker in Davids tabernakel waar we samen meer ontdekken waar Jeruzalem voor staat, de stad van de grote Koning, Yeshua de Messias (Jezus Christus).

Geluidsbestand Leerhuis Pesach

Opname van het Leerhuis over Pesach o.l.v. Ruben Bikker in Davids Tabernakel, waarin er samen wordt gekeken naar de diepte van dit geweldige bevrijdingsfeest, 1 van de zogenaamde 3 “hoge feestdagen”. Hoe God een heel volk bevrijdde van onderdrukking en dat onder leiding van Mozes en Aaron.

Davidstabernakel.nl © 2013 Frontier Theme